Voorstelling: Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

In dit cultuurmenu gaat groep 5/6 naar de fantastische voorstelling van Meneer Monster: Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen heeft Meneer Monster deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Praktisch: De voorstelling vindt plaats in het Scheldetheater. Het vervoersrooster wordt later per mail met de scholen gecommuniceerd. De ingeplande datum en tijd voor jouw klas vind je in het rooster.

LET OP! De data en tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen. Je ontvangt hiervan per mail bericht.

Tip: Lees in de eerste helf van het schooljaar het boek met de kinderen!

Video

Bekijk een glimp van dit project

Voorstelling: Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Praktische informatie

Groep 5/6

Bekijk het rooster voor jouw groep

Bekijk het rooster voor jouw groep

Meneer Monster

Scheldetheater Terneuzen (rooster voor busvervoer wordt per mail gecommuniceerd)

groep 5 en 6

De voorstelling vindt plaats in het Scheldetheater. Het vervoersrooster wordt later per mail met de scholen gecommuniceerd.