Masterclass | Samen zingen | Isabel Provoost

Een inkijkje in het leven van een zangeres? Zing je al en heb je honger naar meer? Droom je van een carrière op het podium? Of, ben je gewoon supergeinteresseerd en wil je weten of zingen iets voor jou is? Grijp dan nu je kans!

Samen met zangeres Isabel (Bekend van oa. The Voice of Holland) werk je in 6 weken aan een aantal eigentijdse nummers. In een gezellige ongedwongen sfeer ga je in kleine groepjes aan het werk.

Isabel laat je kennismaken met verschillende technieken om je stem op te warmen, samen te zingen en een nummer in te studeren. Zingen is een stukje van jezelf laten zien. En dat kan, vooral in het begin, best spannend zijn! Samen met Isabel scheppen we een fijne sfeer waarin de ruimte is om hier stapje voor stapje in te kunnen groeien.

Natuurlijk vertelt Isabel ook over zichzelf, haar drijfveren en ervaringen. Én is er ruimte voor jouw vragen.

De laatste les (5 juni) gaan we op excursie naar BOMA studio in Gent waar jullie in een professionele studio het ingestudeerde gaan opnemen!

Moet je al kunnen zingen om mee te doen? Natuurlijk is het tof als je al een beetje kunt zingen. Maarrr… absoluut geen must! Het belangrijkste is dat je er zin in hebt. Doel van deze serie masterclasses is om zelf te ervaren hoe leuk het is om samen te zingen!

Theatershow ‘This is me'

Op 26 april staat Isabel in het Scheldetheater met haar theatershow ‘This is me’. Op deze avond geeft Isabel aan de hand van muziek en korte verhalen een inkijkje in wie zij is als persoon.

Wij gaan erheen! Naast de show mogen we vooraf kijken bij de soundcheck en neemt Isabel ons mee backstage. Wil je mee? Schrijf je dan hier in. 

(De kosten voor deze uitstap bedragen € 15,00 per persoon. Dit is inclusief toegangskaartje, avondeten en busvervoer.)

Over Isabel

Isabel Provoost werd bekend door haar deelname aan The Voice Kids en later The Voice of Holland. In beide shows eindigde Isabel in de finale als tweede.

Sinds dit avontuur timmert Isabel naast haar rechtenstudie aan de weg als zangeres. Isabel had haar eigen theatershow in 2017, stond op Concert at Sea, het voorprogramma van Trijntje Oosterhuis en trad op voor Koning Willem Alexander en Maxima. 

Sinds oktober 2018 staat Isabel in verschillende theaters met haar nieuwe theatershow 'This is me".

Bekijk hier nog een filmpje over Isabel.

Video

Bekijk een glimp van dit project

Masterclass | Samen zingen | Isabel Provoost Masterclass | Samen zingen | Isabel Provoost Masterclass | Samen zingen | Isabel Provoost Masterclass | Samen zingen | Isabel Provoost

Praktische informatie

woensdagmiddag 17 april, 8, 15, 22, 29 mei en 5 juni

15.00 - 16.30 uur

Isabel Provoost

Gebouw van de voormalige Vorsterman van Oyen school, Sint bavostraat 30, Aardenburg

6

11 t/m 13 jaar


Deze activiteit is al afgelopen.
Je kunt je niet meer inschrijven.
Kijk hier voor nieuwe activiteiten.

Inschrijven

Masterclass | Samen zingen | Isabel Provoost


* Ik geef hierbij toestemming dat de foto's gemaakt tijdens dit project door Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen gebruikt mogen worden:
- op de website van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen
- op het facebook- en Instagram-account van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen
- In de projectfolder van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen