JONGEREN | Miniondernemer

Wil jij je eigen onderneming starten en wil je hier profesionele hulp bij? Krijg hulp met het maken van je ondernemingsplan van een echte bedrijfscoach!

Het enige wat je nodig hebt is een bedrijfsidee, veel enthousiasme en een stevige dosis motivatie

In dit driedaagse traject ga je samen met businesscoach Benjamin Moll aan de slag om een ondernemingsplan op te stellen. Hij helpt je de markt voor jouw dienst of product in kaart te brengen, een marketingplan te schrijven, een tijdsplanning te ontwikkelen en kijkt met jou naar de financiële kant van jouw onderneming.

Programma:

Dag 1: Ondernemingsplan - Waarom maak je een ondernemingsplan en hoe kan dit helpen om een succesvolle ondernemer te worden? Wat staat er in een ondernemingsplan en hoe vul je deze zo nuttig mogelijk in? Op dag 1 helpt Benjamin je het ondernemingsplan te begrijpen waarna je dit grotendeels zelfstandig kan invullen.

Dag 2: Marketingplan - Op dag 2 nemen jullie samen je ondernemingsplan goed door en krijg je tips en trucs om dit te verbeteren waar dat nodig is. Jullie gaan het hebben over je markt, doelgroepen en waardepropositie. Ook ga je aan de slag met je SWOT-analyse. Wat dat precies inhoudt zal Benjamin je uitgebreid uitleggen!

Dag 3: Financieel plan - Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat jouw onderneming gaat slagen en je geld gaat verdienen. Benjamin gaat je helpen inzicht te krijgen in de financiën van je onderneming. Je krijgt informatie over de verschillende regelingen en steunpakketten voor ondernemers en gaat aan de slag met het stellen van effectieve doelen voor jouw onderneming.

Na dit traject sta je steviger in je ondernemingsschoenen. Ben jij er klaar voor?

Bekijk een glimp van dit project

JONGEREN | Miniondernemer JONGEREN | Miniondernemer

Praktische informatie

6, 20 en 27 juni 2023

15:30 - 16:30

Benjamin Moll

Zwin College

ondernemende jongeren

30-05-2023


Deze activiteit is al afgelopen.
Je kunt je niet meer inschrijven.
Kijk hier voor nieuwe activiteiten.

Inschrijven

JONGEREN | Miniondernemer


* Ik geef hierbij toestemming dat de foto's gemaakt tijdens dit project door Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen gebruikt mogen worden:
- op de website van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen
- op het facebook- en Instagram-account van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen
- In de projectfolder van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen