EXTRA AANBOD | Voorstelling: Cinderella

Een práchtige voorstelling van dansgezelschap De Stilte met twee pianisten, twee dansers en een actrice. Echt een aanrader!!

‘De regisseur, een briljante vrouw die de broek aanheeft, heeft je nodig!

Met dit als uitgangspunt ontspint dans zich als een spel tussen regisseur en uitvoerenden. Als een enthousiaste, van zichzelf overtuigde voorstellingsmaker gaat een actrice vertellen wat er gebeuren moet. Verplaats de piano! Pak de glazen muiltjes! Fragmenten worden herhaald en de regisseur gaat steeds meer twijfelen over de afloop. Zij kent het verhaal niet meer… Wie helpt haar verder? 

Cinderella is een originele bewerking van het sprookje van Charles Perrault. De muziek is een bewerking van Prokofiev’s Cinderella voor quatre mains van John Gevaert, live uitgevoerd door Pianoduo Mephisto.

Lees op de website van de Stilte meer over de voorsteling.

Inschrijven?

Stuur vóór 23 september een mail aan inschrijven@cezvl.nl met de naam van de school en het aantal leerlingen + begeleiders. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij. Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst. 

Na 23 september (of wanneer volzet) zullen we een rooster maken en met jullie communiceren. 

Video

Bekijk een glimp van dit project

EXTRA AANBOD | Voorstelling: Cinderella EXTRA AANBOD | Voorstelling: Cinderella EXTRA AANBOD | Voorstelling: Cinderella EXTRA AANBOD | Voorstelling: Cinderella

Praktische informatie

Groep 3/4

7 en 8 oktober

Na inschrijving wordt er een rooster gemaakt.

de stilte

Scheldetheater Terneuzen

Groep 3 en 4

Dit extra aanbod gaat op inschrijving en is exclusief busvervoer.