Aadje Piraatje

Samen met de kinderen gaat Ton Meijer op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. 

Als iemand goede vrienden heeft, dan is het Aadje Piraatje wel. Al rondvarend op hun piratenschip zijn hij en de andere piraten behoorlijk op elkaar aangewezen. Dat kan best spannend zijn met van die woestelingen, maar gelukkig maken Aadjes piratenvrienden meestal overal een feestje van!

Ton Meijer speelt al 10 jaar Aadje Piraatje, van de boeken, en het verveelt hem nog steeds niet. Omdat de voorstelling interactief is, blijft iedere keer een verrassing voor Ton wat er gebeurt. Vriendschap is een mooi thema en samen met klassieke muziek, de prachtige tekeningen belooft het weer een heerlijk uurtje te worden.

Over Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Video

Bekijk een glimp van dit project

Aadje Piraatje Aadje Piraatje

Praktische informatie

Groep 1/2

De ingeplande datum vind je terug in het rooster

De ingeplande tijd vind je terug in het rooster

Ton Meijer

In de klas

groep 1 en 2

Deze voorstelling is geschikt voor grotere groepen, om deze reden zijn er groepen samen ingepland.