THUISATELIER | Gedachten en gedichten

In dit thuisatelier neemt dichter-schrijver, filosoof en theatermaker Anna de Bruyckere je drie weken lang mee in de wereld van gedachten en gedichten. Oftewel: je gaat op reis in je eigen hoofd. 

Houd jij van fantaseren? Dagdromen? Eindeloos vragen stellen, ook als er misschien geen antwoord op bestaat? Dit thuisatelier leert je om te schrijven als een dichter en na te denken als een filosoof. En dit gewoon thuis, aan tafel (of in bed, in de tuin of waar jij maar lekker zit)!

Hoe werkt het?
Elke week krijg je een filmpje met een concrete opdracht van Anna. Ook kun je de opdracht nalezen op papier. Telkens ga je zelf schrijven en ook twee of drie gedichten van anderen lezen. 

Jouw tekst stuur je in en bespreek je samen met Anna of andere ateliergenoten. Er is ruimte om vragen te stellen. Hoe en wanneer, dat spreek je af met Anna.

Materiaal
Om de filmpjes en opdrachten te beluisteren en lezen heb je een computer of telefoon nodig. Het schrijven doe je met pen en papier. Of direct op je computer of telefoon.

Meedoen?
Zin om samen te denken en te dichten? Schrijf je dan nu in!

Bekijk een glimp van dit project

THUISATELIER | Gedachten en gedichten

Praktische informatie

3 weken. Start vanaf week 19.

Dat kies je zelf!

Anna de Bruyckere

Thuis!

12

11 t/m 18 jaar


Oh nee! Er is geen plaats meer...
Als je je inschrijft op de wachtlijst nemen we contact met je op als er een plek vrij komt.

Zet mij op de wachtlijst

Wachtlijst aanmelding

THUISATELIER | Gedachten en gedichten


* Ik geef hierbij toestemming dat de foto's gemaakt tijdens dit project door Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen gebruikt mogen worden:
- op de website van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen
- op de facebookaccount van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen
- In de projectfolder van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen