Wij hebben nog plaats voor een stagiair!Heb jij feeling voor mooie dingen? Houd je van kunst, theater en/of cultureel erfgoed? 

Ben je gemotiveerd en flexibel? Lijkt het je leuk om toffe projecten te organiseren voor kinderen en jongeren?

En, zoek je toevallig ook nog een stageplaats? Lees dan even verder!
 

Als stagiair bij Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen kom je terecht in een klein en enthousiast team. De inhoud van ons werk is afwisselend. Van kantoordagen tot schoolbezoeken en het bekijken van voorstellingen ter prospectie. Brainstormen over nieuwe projecten en deze concretiseren.

Afspraken maken met scholen, gastdocenten en locaties. Roosters maken en het ontwerpen van promotiemateriaal. Het bijhouden van de website en social media. Ouders vriendelijk te woord staan en fotograferen bij projecten.

Allemaal onderdeel van ons werk. Wij doen dit elke dag met veel plezier en willen jou hier graag in meenemen! Afhankelijk van je opleidingsrichting en interesses kunnen we samen kijken op welke onderdelen jij je graag zou willen richten tijdens je stageperiode.

---------------------

PRAKTISCH

Vanuit welke opleidingen kun je bij ons terecht?

  • Opleidingen in de richting van kunst, cultuur, media en vormgeving.
  • Opleidingen op het gebied van onderwijs en sociaal cultureel werk
  • Opleidingen in de richting van organisatie en evenementmanagement.
     

We hebben een kantoor in Terneuzen maar werken vanuit heel Zeeuws-Vlaanderen. De stage-uren zijn in overleg flexibel in te delen.

Meer weten over onze organisatie en wat we allemaal doen? Neem even een kijkje op onze website www.cultuurmenus.nl


Enthousiast geworden en lijkt het je wel wat om onderdeel uit te maken van ons team? Stuur ons een mail met jouw motivatie en je CV naar info@cezvl.nl

Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen is een erkend leerbedrijf.